Šest načina da uživa u analnom seksu i poželi ga opet i opet

tačno.net
Autor 10.3.2013. u 08:09

Šest načina da uživa u analnom seksu i poželi ga opet i opet

Mnoge žene prakticiraju analni seks iz čistog užitka, a ne samo da bi ugodile partneru. Problem je u tome što mnogi muškarci analni seks ne znaju učiniti sigurnim i ugodnim kako bi i partnerica uživala.

Ako je ne ‘napalite’ i ako ne koristite dovoljno lubrikanta, neće joj biti zabavno. Zapravo, bit će joj jako bolno. Evo kako i ona može uživati u analnom seksu.

Lubrikant je obavezan

Žene ne vole analni seks zato jer može biti bolan, jako bolan ako se ne prakticira ispravno. A jedan od razloga zašto je bolan je i seks s nedovoljno lubrikanta. Anus može biti vrlo suh i osjetljiv, stoga ga nanesite što više tamo gdje treba. Najbolji lubrikant za analni seks je onaj na bazi vode.

Za početak nešto manje od penisa

Ako žena još nije prakticirala analni seks, a htjela bi, morate imati na umu da joj je penis možda prevelik. Čak i s lubrikantom, penis joj može nanijeti bol. Stručnjaci savjetuju da za početak pokušate s nečim manjim. To može biti prst ili neka manja igračka za seks. Danas je ponuda zaista raznovrsna.

Malo ohrabrenja će dobro doći

Žena voli kad njen partner uživa i kad mu može priuštiti užitak. Također voli to i čuti. Dajte joj do znanja koliko uživate s njom, a slobodno je možete i ohrabriti, dok je zagrijavate prstom ili igračkom za seks. Recite joj da ima seksi guzu i koliko vas ‘napaljuje’.

Malo izmeta nije velika stvar

Žena se boji neugodnosti koja bi se mogla dogoditi ako dođe do ‘nereda’. To može biti razlog da više nikad ne prakticira analni seks. Recite joj da znate da se to može dogoditi. Ako se dogodi, ne radite preveliku strku. Zajedno se istuširajte ili, još bolje, kako biste to spriječili, žena može napraviti klistir. Važno je da to ne napravi neposredno prije seksa.

Pobrinite se za to da je dovoljno uzbuđena

Ako žena nije uzbuđena, neće uživati u analnom seksu i točka, neće biti dovoljno opuštena da muškarac može penetrirati. Pobrinite se za to – oralni seks, stimulacija klitorisa… Imate više mogućnosti, znate valjda što voli i u čemu uživa.

I kad je gotovo – nije gotovo

Nakon što postignete vrhunac, nemojte se samo okrenuti na drugu stranu i utonuti u carstvo snova, čak ni ako ste u velikom iskušenju. Umjesto toga, posvetite joj još malo pažnje, razgovor, maženje, zajedničko tuširanje… I još jednom joj dajte do znanja da ste uživali. Neka vidi koliko vam je stalo do nje i do njenih osjećaja, neka vidi koliko vam je važna. Ako se osjeća emocionalno dobro nakon analnog seksa, zasigurno će htjeti to ponoviti.

tačno.net
Autor 10.3.2013. u 08:09