Šta muškarci očekuju od žena u seksu

tačno.net
Autor 28.11.2013. u 14:46

Šta muškarci očekuju od žena u seksu

Ako ste se ikada zapitale što je ono što gotovo svaki muškarac želi od vas u krevetu, tijekom seksa, slijedećih par savjeta će vam možda biti od pomoći.

Za početak, kada je riječ o seksu, trebamo biti svjesne činjenice kako ne postoji ocjena za trud. Pripadnici grubljeg spola u krevetu žele biti s nekim ko je podjednako zainteresiran za seks, a ne s osobom koja čisto onako, reda radi “odrađuje posao”. Ne postoji zavodljivija stvar od otvoreno iskazanog entuzijazama kada je u pitanju seks, jer isti taj entuzijazam može nadmaši čak i savršen izgled.

Muškarci žele, ne oni trebaju podršku i partnericu koja je spremna isprobati nove stvari. Ovo ne mora nužno značiti da je potrebno isprobati sve erotske trenutke iz bestsellera Pedeset nijansi sive, ali potrebno je ipak biti dovoljno otvoren za neke nove ideje. Seksualna želja je nešto poput apetita; svi mi ponekad imamo želju kušati neki novi okus, te nam svima zasigurno dosadi uvijek jesti ista jela na jednom te istom mjestu. Neki novi potezi ne moraju nužno biti dio svakodnevnice, ali osvježenje u svakom slučaju s vremena na vrijeme može i te kako osvježiti naš seksualni život.

Ako ste mislile kako su isključivo žene te koje žude za ohrabrenjem i potvrdom kako dobro izgledaju, moramo vas ispraviti jer su i muškarci podjednako nesigurni i osjetljivi, no to puno rjeđe pokazuju. Upravo iz tog razloga će dama koja zna pohvaliti svog muškarca i dodijeliti mu kompliment uvijek imati njegovu naklonost. Gotovo svaki muškarac potajno žudi za tim da ima “ono nešto” što ga čini privlačnim i željenim. Bilo da se radi o izgledu ili intelektu, smislu za humor, i sl. kažite svom dragom što je to što baš njega čini tako jedinstvenim, nezamjenjivim, i vjerujte, pravi će muškarac to znati cijeniti.

Dok ste u krevetu, i započinjete sa seksualnim igricama pokušajte ostaviti svijetlo upaljeno. Dopustite mu da vas vidi i prestanite brinuti o tome kako izgledate jer njemu ste lijepi baš takvi kakvi ste! Pokažite samopouzdanje, jer to je ono što muškarce najviše privlači. I upamtite, muškarci su vizualna bića i uzbuđuje ih upravo ono što vide. Nemojte se bojati reći što želite; pokušajte malo zapovijedati i u spavaćoj sobi.

Naučite dijeliti svoje seksualne maštarije s partnerom, ali naučite saslušati i njegove. Većina pripadnika grubljeg spola osjeća određenu dozu nesigurnosti kada je u pitanju dijeljenje svojih maštarija s partnericom i to upravo iz straha da ga ona ne bi osuđivala ili još gore – ismijala. Pazite, ovdje nije riječ o doslovnom ispunjavanju baš svih želja, ali potrebno je znati pronaći kompromis i izraditi scenarij koji zadovoljava obje strane.

S vremena na vrijeme priuštite svom muškarcu masažu. To ne mora nužno biti masaža erotskog karaktera, jer i klasična, opuštajuća masaža može biti iznimno erotična, jer svi znamo kako je dodir jedna od primarnih ljudskih potreba. Bila ona senzualna ili ne, masaža je jedan od najljepših poklona koji možete priuštiti svom dragom. Dodiri po čitavom tijelu jednako su ugodni muškarcima i ženama, a masaža može ujedno biti i savršena uvertira u nešto više.

Muškarci vole žene koje su u stanju preuzeti inicijativu i premda je njihov DNK-a predodređen da vrši ulogu zaštitnika, što se odnosi i na spavaću sobu, konstantna kontrola im zna dosaditi. Zbog toga je potrebno da i vi ponekad preuzmete “uzde” u svoje ruke. Vaša će ga inicijativa definitivno uzbuditi, jer je potajna želja gotovo svakog muškarca da se bar na trenutak u potpunosti preda i prepusti kontrolu.

Kao što smo već ranije spomenuli dečki su vizualna stvorenja, a žene koje su spremne dodirivati se pred partnerom, ne samo što će pokazati samouvjerenost na djelu, već će svom partneru ujedno i pružiti nezaboravno zadovoljstvo. Ovi intimni trenutci mogu dodatno učvrstiti vezu, s obzirom na to da ovom gestom žena pokazuje kako je spremna svoje najintimnije trenutke podijeliti sa svojim voljenim.

I da, stigli smo i do odjeće, odnosno donjeg rublja. Možda većina smatra kako nema potrebe za seksi donjim rubljem jer će on to ionako jako brzo “strgati” s vas, te će ono završiti zgužvano, negdje u dnu kreveta. No treba još jednom naglasiti – muškarci su vizualna bića i kada vide lijepo “umotan poklon” uživat će u njegovu “odmotavanju”.
Muškarci općenito vole senzualno donje rublje koji im budi maštu, pružajući male naznake onog što se krije ispod.

I za kraj budite jedinstvene, istražite što je to što vašeg partnera najviše uzbuđuje i to dovedite do savršenstva, jer svaki muškarac se želi osjećati kao centar svijeta, a ovo je način da mu to s vremena na vrijeme i priuštite.

e-zena.com

tačno.net
Autor 28.11.2013. u 14:46