Što je sve potrebno za super seks?

tačno.net
Autor/ica 12.3.2013. u 23:10

Što je sve potrebno za super seks?

Tportal

 

Baš kao i kad je riječ o mnogim drugim stvarima u životu, predanost i posvećenost važne su i u seksu. Ako želite uživati u super seksu, morate voditi računa o nekim stvarima – kuharskim rječnikom rečeno, morate voditi računa o sastojcima.

Prikladna rasvjeta

Muškarci vole voditi ljubav s upaljenim svjetlom, ali to svjetlo nipošto ne smije biti jako jer ko želi da mu se vidi svaka nepravilnost na tijelu. Najbolji izbor su zapravo svijeće, i to puno njih jer se sve vidi, ali ipak suptilnije.

Prava mjera hrane i pića

Ako će vaša večer započeti večerom, nastojite ne jesti previše jer ćete umjesto za seks, biti raspoloženi isključivo za spavanje. Ne pretjerujte ni s alkoholom koji bi mogao negativno djelovati na vaš libido. Dakle, umjerenost je zlatno pravilo.

Osjećaj sigurnosti i povjerenja

Ako se osjećate nesigurno i stalno razmišljate jeste li dovoljno dobri i je li dovoljno dobro ono što radite, vrlo je vjerojatno da u seksu nećete uživati. Dakle, jedan od glavnih preduslova za dobar seks je osjećaj sigurnosti, odnosno partneri bi se dobro trebali osjećati u društvu  drugoga. Jednako tako trebali biste imati i povjerenje jedno u drugog kako ne bi strahovali, od na primjer objavljivanja kompromitirajućih fotografija na društvenim mrežama.

Poljupci

Poljupci su izuzetno važni i zapravo su najintimnija stvar između dvoje ljudi. Vodite računa o tome i posvetite poljupcima dužnu pažnju.

Muzika

Muzika dokazano pridonosi romantičnoj atmosferi. Nemojte da vam bude teško pustiti nešto lijepo što će vas oboje dovesti u seksi raspoloženje.

Potpuno prihvaćanje

Ona ima celulita na bedrima, a on višak sala na trbuhu. Svaki čovjek ima nekih nedostataka, ali ako želite uživati u seksu, važno je da partnera ili partnericu prihvatite onakve kakvi jesu.

tačno.net
Autor/ica 12.3.2013. u 23:10