Što muškarce najviše pali kod žena?

Autor 20.4.2012. u 08:49

Što muškarce najviše pali kod žena?

Osim što je muškarcima kod žena često najseksi fizički izgled ima tu i nekoliko karakteristika koje spadaju pod osobine. Tako muškarci smatraju seksi one žene koje imaju samopouzdanje ili pustolovni duh. Magazin Essence putem Twittera je ispitao više od tisuću muškaraca kroz tri godine što je njima najprivlačnije na ženama i evo konačnih rezultata.

Lijepe noge

Vjerojatno ste čuli za muškarce kojima su na prvom mjestu grudi ili guza, ali treći tip muškaraca voli dobre noge. Na nedavnom istraživanju na Twitteru Essence je bio iznenađen da su čvrste i lijepe noge na prvom mjestu.

Thinkstock

Osmijeh i samopouzdanje su seksi

Samopouzdanje

Jedna od najseksi stvari na ženama muškarcima je kada su pune samopouzdanja i vjeruju u sebe. Kad vi čvrsto stojite iza svojih uvjerenja i točno znate što želite, muškarci su oduševljeni vašom energijom i odlučnošću.

Cipele

Ovo je pomalo šokantna činjenica, ali muškarci gledaju kakve cipele žene nose. Ako želite biti primijećeni, obucite štikle i krenite u osvajanje.

Miris

Ugodan ženski miris zaintrigirat će svaki muški nos.

Stražnjica

Ovo nije šokantna činjenica i poznata je oduvijek. Zato zaboravite svoje nesigurnosti i obucite odjeću koja će lijepo isticati vaše obline pa i guzu. Muškarcima nije toliko bitno da li je prevelika ili premala, koliko vole da je skladna s ostatkom tijela i, naravno, čvrsta.

Čarobnica u kuhinji

Mame i bake ne govore uzalud da ljubav vodi kroz želudac. Spretna žena u kuhinji koja zna pripremiti dobro jelo totalno je seksi većini muškaraca.

Dekolte

Tu već trebate znati kakav dekolte odabrati. Naime, jače polovice ne vole ako je vulgaran i previše otkriva, ali nije im drago niti kad se zakopčate do vrata i sve sakrijete.

Autor 20.4.2012. u 08:49