Stvari koje morate isprobati za života

tačno.net
Autor 31.5.2013. u 08:57

Stvari koje morate isprobati za života

Seks je sastavni dio života većine ljudi odrasle dobi, bilo da se radilo o tek punoljetnim osobama, bilo o osobama treće dobi.
Kao i u svakom segmentu života, kako godine odmiču kod svake osobe postoje određene stvari za kojima žale jer ih nisu „probale“ ili iskoristile priliku kada se ona pružila.

Tako vjerujemo da neke osobe žale za prilikama koje su propustile, a odnose se na seksualni život. Kako bi kasnije u životu mogli s ponosom pogledati sve te „kvačice“ pored želja koje se ostvarili, evo našeg popisa stvari koje ne biste smjeli propustiti u zreloj odrasloj dobi.

Naravno, na vama je da odlučite što će ući na vaš popis. Vjerujemo da će se mnogi samo nasmiješiti na neke naše prijedloge i odmah staviti kvačice pored njih, dok će drugi sa sablazni reći – nikad.

Prije nego što krenemo redom, evo jedna napomena. S obzirom da je ovo tekst koji je pisan za osobe bilo slobodne, bilo one u vezi, naši prijedlozi niti u kojem pogledu nisu pisani kako bi poticali nevjernost. Vi stvarate svoja vlastita pravila u vezi i svoju listu.

1. Seksajte se jako glasno – Ako to inače činite, možemo vam samo zapljeskati, a vjerujemo da bi i vaši susjedi imali što reći po tom pitanju. Glasan seks ima neku određenu čar. Isprobajte ga!

2. Seks u avionu – Postanite član „Mile high cluba“ poseksajte se u avionu. Najčešća lokacija za to je WC.

3. Seks vikend – Otiđite negdje na vikend s partnerom samo radi seksa.

4. Masturbacija s pomagalima – To je jedna od opcija kada vam možda vaš partner nije dostupan ili dovoljno dostupan u seksualnom smislu, ili jednostavno niste u vezi. Osim samostalno, možete isprobati pomagala s partnerom.

5. Seks pred ogledalom – To je jedna sasvim nova perspektiva za vas i vašeg partnera. Vidite sebe na način kako bi vas vidjela treća osoba da vas gleda. Osim toga, može biti vrlo uzbuđujuće.

6. Koristite lisice – Vežite partnera za krevet ili neka on vas veže, te uživajte u novom iskustvu koje će vam ono donijeti.

7. Koristite povez za oči – Kada vam se oduzme osjet vida, sva ostala osjetila se izoštravaju, pa tako i dodir, što može pojačati doživljaj…

8. Grublji seks – može itekako biti intenzivan i uzbuđujući no oba partnera trebaju biti za to u određenom trenutku…

9. Igranje uloga – može biti zabavno jer ćete time ne samo razbiti monotoniju, nego i ispuniti svoje i partnerove fantazije…

10. Seks u autu – Tko ga nije probao, ne zna što propušta…

11. Snimite seks videokamerom – Znamo da su se mnoge osobe, posebno zvijezde opekle kada je u pitanju snimanje spolnog odnosa, ali ako to radite s osobom u koju imate najdublje povjerenje, vrijedi isprobati.

12. Seks na plaži – Iskustvo koje svatko mora probati, naravno pod time ne mislimo na plažu punu kupača jer tada jedino možete zaraditi kaznu.

13. Seks sa strancem – Upoznajete egzotičnog stranca i između vas se dogodi nevjerojatna kemija. Iskoristite ju. Osim toga ne trebate puno pričati, neka tijela govore umjesto vas.

14. Seks u svakoj prostoriji vašeg doma – I pri tome mislimo na svaku prostoriju, od podruma do tavana.

15. Seks u troje – O kombinaciji ne želimo govoriti, na vama je da odlučite i iskusite ga. Užitak će biti trostruki.

16. Seks na radnom mjestu – Ova ekshibicija može vas koštati posla i ugleda, ali kada strast prevlada, teško se oduprijeti.

17. Seks na javnom toaletu – Što dodati osim uzbudljivo i jako, jako seksi.

18. Spanking – Lagani udarci po stražnjici za vrijeme seksa mogu biti vrlo ugodni, jer tijelo za vrijeme seksa proizvodi endorfine koji udarce mogu pretvoriti u dodatni užitak.

19. Poljubite djevojku – Nikad nije prekasno…

20. U krevet nosite samo pete – Vrlo, vrlo, vrlo seksi…

21. Tantrički seks – Naučite nešto novo o svom tijelu i povezivanju s vašim partnerom na jednu novu razinu.

22. Seks u liftu – Spontan, seksi i uzbudljiv…

23. Izvedite striptease – Ne trebate biti profesionalna plesačica da izvedete ples za svojeg partnera. Vruća noć vam je zagarantirana.

24. Seks kada su druge osobe u sobi – Ne mislimo na egzibicionizam, nego na seks kada se svjetla ugase, a s vama u sobi spavaju druge osobe. Tihi, neodoljivi seks kojem se ne možete oduprijeti.

25. Obucite samo baloner – Pojavite se na partnerovim vratima bilo ureda, bilo doma samo u baloneru.

26. Analni seks – Isprobajte ga barem jednom, pa ćete barem znati sviđa li vam se ili ne.

27. Pošaljite golu fotografiju – Fotografirajte se goli i pošaljite fotografiju svojem partneru.

28. Ljubavni ugrizi – Prilikom seksa ljubavni ugrizi mogu biti vrlo seksi.

29. Seks na jednu noć – Upoznali ste se, strast je planula i završili ste u krevetu. Sve dok niste povrijedili moralni kodeks, to je definitivno iskustvo koje ćete pamtiti.

30. Seks s dosta mlađom osobom – Mlađe je slađe, zar ne?

Tagovi:
tačno.net
Autor 31.5.2013. u 08:57