Svi smo krivi: Greške koje smo radili u flertu!

tačno.net
Autor 18.12.2013. u 10:10

Svi smo krivi: Greške koje smo radili u flertu!

RIJETKO je tko toliko savršen u flertu da može reći da nikada nije pogriješio barem u jednom koraku. Neki griješe rijetko, neki gotovo stalno, a u koju god kategoriju pripadaš, sigurno se možeš prepoznati barem u jednom pogrešnom koraku.
Oslanjanje na alkohol
Upravo se alkohol često čini kao naš najvjerniji saveznik. Uz njega lakše izgovaramo stvari koje su nam na pameti pa nije ni čudo da lakše i osvajamo nekoga. Ipak, uz svu tu hrabrost dolaze i negativne stvari – kažemo što ne bismo smjeli, ponekad zateturamo, vrlo često napravimo više štete nego koristi… Alkohol je bolje izbjegavati, barem ako želimo sačuvati obraz.

Vrijeđanje potencijalnog ulova
Ovo rade i muškarci i žene. Umjesto da lovinu počastimo komplimentom, pokušavamo odigrati igru i suptilno ju uvrijediti. Iako to u filmovima ponekad stvarno upali, većina normalnih muškaraca i žena se neće osjećati ugodno nakon takvog uleta pa će sukladno tome i biti negativno nastrojena prema osobi koja to radi.
Preuranjeno tepanje
Zvati nekoga “ljubavi” ili “dušo” je sasvim prihvatljivo nakon nekog vremena, ali ako to radimo u prva dva tjedna druženja, jasno je da će se druga osoba prestrašiti. Neki će se muškarci automatski povući iz takvog odnosa, jer će imati osjećaj da ih žena guši.
Pričanje o bivšem
Ili bivšoj. To sigurno nikoga ne zanima, ali se upravo taj razgovor često nađe na popisu tema. Pretpostavljamo da je to zbog toga što je tema jednostavna i garantira da neće biti neugodne tišine. Ipak, neugodna tišina je ono što će nakon nekog vremena jedino i ostati.

Pijano dopisivanje
U tom nam se trenutku čini slatko, ali pijano slanje poruka nikada nije niti slatko, niti seksi. Osim što ćeš vjerojatno pobrkati slova, djelovati ćeš čudno i nekontrolirano, što nije nimalo privlačna karakteristika.
index.hr
Tagovi:
tačno.net
Autor 18.12.2013. u 10:10