Tajne koje nikada ni jedna žena ne smije otkriti mužu

tačno.net
Autor 4.12.2013. u 09:09

Tajne koje nikada ni jedna žena ne smije otkriti mužu

Svima je dobro poznata poslovica da je šutnja zlato. Postoje stvari koje ne biste trebali otkriti čak ni svome mužu. Time nećete učiniti ništa loše. Donosimo vam sedam stvari koje trebate zadržati samo za sebe.

Tajna o mami

Ovo je jedna od onih tajni koja je dobra za oboje. Koja je korist od toga da mu kažete kako ne možete smisliti njegovu mamu? Kome to pomaže? Definitivno, ne vama.

Tajna o prijateljici 

Otkrije li vam prijateljica tajnu i obaveže li vas na šutnju, to morate poštovati. Uostalom, vjerovatno biste isto postupili i da vaš suprug zatraži da čuvate njegovu tajnu.

Tajna o flertu 

Katkad, otići ćete u kafić i koketirati s tipom za šankom. No, samo zato što ste to napravili, ne znači da ćete ići do kraja, samo znači da ste živi. Dobre su šanse da oboje povremeno koketirate, dakle, ne opterećujte se time.

Tajna o kupovini

Kupili ste cipele koje su skupe, a još vam i nisu potrebne. Ukoliko ste to učinili od novca koji ste sačuvali sa strane, nema potrebe da o tome govorite. Kako piše Magazin, samo u slučaju ako ste podigli novac sa zajedničkog računa ili ušteđevine za ljetovanje morate priznati što ste učinili.

Tajna o bivšem 

Čak i ako ste u fazi da budete samo prijatelji vi i vaš bivši, vašem sadašnjem bi to moglo smetati. Razmijenite li nekoliko riječi putem Facebooka to nije ništa strašno i ne morate o tome govoriti mužu. No, planirate li se naći s bivšim preporučuje se iskrenost.

‘Njuškanje’ 

Provjeravate li na kompjuteru ‘historiju’ onoga što je on pregledavao i koga ‘istraživao’, on to ne mora znati. Ukoliko je čitao o slavnim osobama to zasigurno neće naštetiti vašem odnosu, pa čak i ako se vi zbog toga osjećate nelagodno i nesigurno.

(Vijesti.ba)

tačno.net
Autor 4.12.2013. u 09:09