Top 5 razloga: Nakon ovog se više nećete pitati zašto muškarci žude za analnim seksom

tačno.net
Autor 28.2.2013. u 17:43

Top 5 razloga: Nakon ovog se više nećete pitati zašto muškarci žude za analnim seksom

Prošla su vremena kad se o analnom seksu nije govorilo. Istraživanja su pokazala da 25 posto heteroseksualnih parova prakticira analni seks na redovnoj bazi.

I dok je nekima i sama pomisao na to neprihvatljiva, oni koji su se usudili probati, ako su to učinili na ispravan način, uživali su i poželjeli opet.

Ne znamo što ste pročitali ili čuli, ali ako vas zanima zašto muškarci analni seks smatraju tako uzbudljivim, zadovoljit ćemo vašu znatiželju.

Daje im svojevrstan osjećaj moći

Iako zvuči vrlo teritorijalno, činjenica da imaju kontrolu nad situacijom tako što su u pozi prilikom seksa iznad i iza partnerice, na njih djeluje moćno. Muškarce pali i sama pomisao na to da penetriraju u partnericu od iza, a tek pomisao na sve te analne živčane završetke koji pružaju toliko užitka… Ako i partnerica uživa koliko i on te postigne orgazam, njihov ponos bit će još veći.

Partnerica ima povjerenja u njih

Činjenica da im partnerica dozvoljava nešto što zahtijeva potpuno povjerenje muškarcima podosta laska. Daje im fantastičan osjećaj i to ne samo seksualni. Ako ženi baš i nije toliko napet analni seks, ali pristaje na njega, muškarci će to cijeniti.

To je novo iskustvo

Iako je vaginalni seks odličan, to je nešto što se podrazumijeva, nešto što je uobičajeno, dok je analni seks zanimljiviji i donosi više uzbuđenja jer je sasvim novo iskustvo. Muškarci vole eksperimentirati, a analni seks je mnogima nešto što žele isprobati.

Muškarci vole žensku stražnjicu

Mnogim je muškarcima ženska stražnjica najseksi dio tijela. Stoga, ako imaju prilike prakticirati analni seks, to im je kao da su osvojili jackpot! Ženama ovo ne zvuči fascinantno kao muškarcima, ali njima puno znači.

Vrlo je usko

Analna rupa je puno uža od vaginalne. Osim toga, vagina je dizajnirana za to da donese dijete na svijet. Osjećaj da će im penis biti stisnut muškarcima je neodoljiv. Žene nikad neće moći razumjeti taj senzacionalan osjećaj, ali muškarcima je taj osjećaj nevjerojatno ugodno iskustvo.

I za kraj, nema ništa loše u analnom seksu ako se radi kako treba i ako na njega pristaju oba partnera.

tačno.net
Autor 28.2.2013. u 17:43