Trebate nove ideje? Najbolja mjesta za seks (van spavaće sobe)

tačno.net
Autor 7.10.2013. u 14:13

Trebate nove ideje? Najbolja mjesta za seks (van spavaće sobe)

Ako imate osjećaj da vam je vruća atmosfera u spavaćoj sobi malo zahladila možda biste trebali promijeniti lokaciju kako biste ponovo zahuktali stvari između vas dvoje. A čak i ako je seks još uvijek savršen kao i prije – uvijek vam dobro dođe promjena lokacije, čisto da stvari ne bi postale dosadne…

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji na uzorku do 40000 žena pokazalo je da je čak 80 posto žena uživa u seksu van spavaće sobe. U stvari 58 posto preferira seks u dnevnoj sobi, 24 posto seks vani na otvorenom, a 23 posto u automobilu. Kad je to tako, onda biti mi Hrvatice ne možemo biti daleko od tih brojki. Upravo zato sam neke od svojih prijateljica pitala koje su njihove omiljene lokacije za seks van spavaće sobe (i ne, tu nećemo ubrojiti klasike kao što su kupaona i kada ili tuš kabina, dnevna soba i kauč). Evo što su one predložile…

Veš mašina

Pranje veša moglo bi postati vaš omiljeni kućanski posao. Istina je da vibracije od veš mašine mogu pojačati intenzitet seksa. Monika otkriva: “Dragi i ja smo imali spontano seksualno otkrivenje samo zato jer sam ga zamolila da mi pomogne s pranjem veša. Stvari su se nekako zahuktale i ja sam završila sjedeći na veš mašini  s njim ispred sebe, istovremeno uživajući u njenim vibracijama. Za maksimalni efekt isprobajte vođenje ljubavi dok mašina centrifugira!

Stolica za ljuljanje

Znate one stolice u kojima na filmovima obično stare bake pletu i lagano se ljuljaju? E pa moja prijateljica Kristina dobila je moderniju verziju te stolice za dojenje, a sada nakon što je njena bebica prestala dojiti, ona i njen suprug našli su joj novu namjenu. “Jedne sam večeri čitala u svojoj stolici,i on je došao, posebno napaljen te večeri. Bez riječi me povukao iz stolice, sjeo na nju i nakon što je s mene povukao trenirku, povukao je i mene na sebe. Čovjek bi pomislio da će biti nezgodno ili neudobno – ali mi smo se jako dobro snašli, i u pozi gdje ga ja zajašem s prednje strane, ali i sjedeći na njemu okrenuta s leđima.”

Hotelska soba

Ok, ovo mi najprije nije bilo jasno. Zašto plaćati sobu, ako već sve imaš kod kuće? Sve dok mi Julija nije objasnila: “Mi obožavamo seks na godišnjem odmoru i putovanjima. U hotelskoj sobi imamo daleko više privatnosti nego kod kuće i nemamo nikakvog stresa.” Još neke stvari u kojima parovi uživaju – su pogodnosti doručka u krevetu, luksuzni veliki krevet, jacuzzi u sobi, masaža za nju i njega…

Mjesečinom okupana plaža

Osjećaj vjetra na koži, miris borova i soli, ritmični zvuk valova i mjesec i zvijezde koji diskretno svjetlucaju na nebu – sve je to veoma privlačno i romantično… Moja draga prijateljica Ivana koja se zbog ljubavi preselila u Pulu otkriva tajnu dobrog seksa na plaži: “Mi uvijek biramo zabačene plaže na kojima smo sigurni da nas nitko neće uhvatiti. I uvijek nosimo sa sobom dvije deke – koje su dobre da ublaže šljunak ili stijene. Druga deka služi da se pokrijemo u mjesecima kad puhne hladniji povjetarac.”

Čamac/brodić

Ivana i njen dragi se vole i otisnuti njegovom barkom na pučinu pa se i tamo zajedno zabaviti. Šanse da ćete završiti na jahti možda nisu baš velike, ali to ne znači da vam i manji brodić ili čamac ne mogu poslužiti… Što se brodića i seksa tiče najbolje opcije su klasična misionarska poza (koja vam omogućava diskreciju jer vas nitko neće vidjeti), žlice ili pak kaubojka (vi na njemu). Sredina jezera ili mora može biti prilično uzbudljivo mjesto za vođenje ljubavi jer tamo nema puno ljudi, pa su male šanse da će vas netko uhvatiti – no ta šansa svejedno postoji zbog čega je prisutna doza uzbuđenja. Osim toga, voda može biti veoma erotična – naravno, osim ako ne padnete u nju – zato pazite koliko ćete ljuljati svoju barku!.

Spavajuća kola u vlaku

Ako ste se ikada željeli pohvatati sa svojim dragim u prijevoznom sredstvu, ali vam smeta mali prostor u automobilu – dobra opcija je vlak (Monika je isprobala onaj od Zagreba do Splita). Jedina mana je nešto viša cijena, jer na redovnu cijenu vozne karte plaća se još i dodatak za spavaća kola (na stranicama HŽ-a smo doznali da za odjeljak ”double” (dvije postelje)  iznosi 167,93 kn) – ali ćete imati svoju malu privatnu pokretnu oazu u kojoj se možete itekako dobro zabaviti!

Za posljednja tri prijedloga ostavila sam one moje prijateljice Marije koja voli uzbudljiva mjesta gdje postoji šansa da će ih netko uhvatiti.

Garderoba u dućanu

Ja znam koliko muški, u pravilu, mrze čekati svoju bolju polovicu dok ona isprobava odjeću, pa nije niti čudno da mnogim muškarcima dok čekaju padaju svakakve zanimljive ideje na pamet. U stvari mnogo ljudi mašta o seksu u garderobi, ali tek se rijetki odvažuju na ovaj pothvat jer su velike šanse da će vas netko (najvjerojatnije prodavačica) prekinuti. Marija i njen dragi koji su pravi avanturisti nemaju ovakvih strahova: “Pa najgore što se može desiti je da dođe i kaže nam da prestanemo…”. Ja nisam baš toliko slobodnog duha, a i nekako suosjećam s ljudima koji čekaju na svoj red za kabine…

Na krovu zgrade

Ako imate sreću da vi ili vaš dragi stanujete u zgradi kojoj možete na krov  – onda imate sve predispozicije za uživanje u romantičnoj večeri i seksu ispod zvijezda. Ovakav randevu može zapravo biti prilično privatan (Mariji nikada nisu naišli niti jedni susjedi) – no svejedno imate isti adrenalinski naboj kao da se seksate u javnosti. Za dodatnu dozu romantike – ponesite dekicu, vino i nešto za prigristi –  da se imate s čim okrijepiti nakon akcije.

Na balkonu

Bez obzira je li riječ o vašem balkonu ili možda bolje na balkonu hotela gdje vas nitko ne poznaje – ovo je prilično uzbudljivo mjesto za seks. U pravilu, jedno o čemu morate brinuti jest da vas susjedi ne čuju ili vide, no u tome je polovica uzbuđenja, zar ne? Koristite stolice ili namještaj koji imate na balkonu u svoju prednost kad su u pitanju poze na ovoj neobičnoj lokaciji. A ako se odlučite za ogradu balkona – samo dobro pripazite da se ne dogodi nekakva nezgoda.

zena.hr


tačno.net
Autor 7.10.2013. u 14:13