Uz ove poze u seksu tope se kilogrami

tačno.net
Autor 2.12.2013. u 09:20

Uz ove poze u seksu tope se kilogrami

Tijekom seksa se uvijek super osjećate i zabavljate, a vježbanje ponekad zna biti dosadno. Pomiješajte jedno i drugo i otkrijte poze koje najviše tope kalorije

I seks je odlična tjelovježba koja topi kalorije, no neke poze ipak zahtijevaju više akcije, a samim time pomoću njih lakše ćete gubiti kilograme. Ima još jedna prednost seksa kao tjelovježbe – što više kalorija budete željeli izgubiti, više ćete se željeti seksati i veza će vam biti puno bolja.

Žena je na vrhu 
Nema sumnje da ova poza troši znatno više kalorija nego neke druge. Kako bi bila što uspješnija, kao i u tjelovježbi, treba dati sve od sebe i intenzivirati pokrete. Osim toga, kada ste na vrhu, isprepletite prste s njegovima i činite pokrete kao da se naginjete natrag i vratite se naprijed, prema njegovu licu. Učinak na seks i na liniju bit će podjednako dobar. Osim toga, ako ste na njemu i naginjete se natrag, trbuh će vam izgledati ravan i seksi.

Poza most 
Ova poza dosta je zahtjeva za oboje. Naime žena leži na leđima, a u zrak je podignula trbuh i stražnjicu te održava balans pridržavajući se rukama i stopalima. Muškarac je iznad i zajedno tvorite most. Kako biste lakše balansirali, možete omotati ruke oko partnera i pridržavati se za njega. Poza je dosta zahtjevna sama po sebi, a napet će i učvrstiti mišiće za koje niste ni znali da postoje. A naravno, imat će pozitivan učinak i na mišiće ruku, stražnjice, nogu i trbuha.

Balansirajuće poze 
Baš poput poze zvane most, postoje i druge seksi poze koje zahtijevaju balans i tako aktiviraju određene mišiće. Evo nekih prijedloga. Stanite uz stolicu i jednu nogu podignite na nju. Nemojte se previše oslanjati na partnera, nego prilikom odnosa probajte sami što više balansirati.

Prakticirajte seks stojeći. Okrenite se od njega i nagnite se naprijed tako da rukama dodirujete tlo. Iako će vas on otraga pridržavati, ipak ćete trebati koristiti i svoju snagu da biste održali ravnotežu.

Poza otraga uz spuštanje
Iako se poza otraga ne čini kao ona u kojoj žena može biti aktivna, ako je prakticirate na drugačiji način – itekako ćete gubiti kalorije i vježbati. Naime ideja je da se tijekom seksa lagano spuštate prema krevetu koristeći mišiće ruku, trbuha, leđa i nogu. Potom se, naravno uz partnerovu harmoničnu pratnju, vraćajte u podignuti položaj. Malo je zahtjevnija, ali svakako zanimljiva poza.

tportal

Tagovi:
tačno.net
Autor 2.12.2013. u 09:20