VIDEO: Kad vam Matiz doleti u šajbu iz suprotnog smjera!

tačno.net
Autor 10.7.2013. u 11:54

VIDEO: Kad vam Matiz doleti u šajbu iz suprotnog smjera!

Upozoravamo vas da je ovaj video pomalo zastrašujuć. Koliko zbog iznenadnog naleta srebrnog Matiza, toliko i zbog cike i vriske iz udarenog auta. Napominjemo kako su ipak svi saučesnici preživjeli sudar!

Ležerna porodična vožnja na Tajvanu mogla je završiti kobno. Naime, prema dostupnim podacima vozač srebrnog Matiza bio je 71-godišnji gospodin koji je – zaspao za volanom! Prešao je u suprotni trak, izbjegao jedan auto, ali ne i drvo u koje se zabija. Odbačen od drveta mali auto doslovno leti u zrak i stražnjim krajem udara u auto koji sve snima! Sve se dogodilo iznenada, a vozač koji je sve snimao sam je objavio video. Iz dva razloga. Prvi, jer je prizor zbilja zastrašujuć i valja ga koristiti kao opomenu svima u prometu.

Nikad ne znate kad će neko drugi napraviti kobnu grešku. Drugi razlog za objavu je vožnja sa sigurnosnim pojasevima. Autor videa tvrdi da su svi u njegovom autu bili vezani, uključujući i djecu na stražnjem sjedalu. Zahvaljujući tome prošli su praktično bez ozlijeda. A preživio je i usnuli gospodin iz Matiza. On je doduše pretrpio manje ozlijede…

Izvor: tportal.hr
tačno.net
Autor 10.7.2013. u 11:54