Seksualna ekspertiza!

tačno.net
Autor 30.3.2013. u 23:16

Seksualna ekspertiza!

Hrvatski dečki su ljubavnici u rukavicama, a Hrvatice vole žestok seks, koji ne mogu da dobiju kod kuće, kaže psihijatar Jovan Marić

Seksualna ekspertiza!

Ava Karabatić, starleta iz Hrvatske, imala je seks s kaskaderom Urošem Ćertićem već prve noći u „Velikom bratu“. Pre nje, 2011. godine, Marijana Čuljak je pred kamerama u kući na Košutnjaku odolevala Srbinu samo prvih sedam dana.

A onda je s Nikolom Nemeševićem prevarila supruga. I nisu one jedine Hrvatice koje padaju na naše momke. Stoga smo pozvali eksperte da objasne zašto se one tako lože na Srbe i šta mi to imamo, a Hrvati nemaju.

– Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici.

Lepo je to objasnio Miroslav Krleža uvijenim rečima: „Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture“. Njihova kultura smeta uspešnom seksualnom životu – naglašava psihijatar i seksolog Jovan Marić.

Savo Bojović: Privlači ih naš psihički kvalitet

Seksolog Savo Bojović deli sličan stav kao i Jovan Marić:

– Hrvatice privlači kod Srba naš psihički kvalitet, bogatstvo ličnosti i raskoš u duši. Sinoć sam baš s mojom suprugom, rođenom Zagrepčankom, raspravljao o Avi Karabatić i temperamentu koji imaju Dalmatinke. Ona spada u grupu žena koje ne mogu bez seksa, a naletela je na muškarca koji ceo dan razmišlja samo o seksu.

tačno.net
Autor 30.3.2013. u 23:16