Vruće ideje za neobuzdan seks

tačno.net
Autor 22.5.2013. u 12:20

Vruće ideje za neobuzdan seks

Spakujte seksi krpice

Ako želite biti sto posto sigurni da će vaš odmor biti prepun uzbudljive strasti, igrajte na sigurno, a to uključuje da u kofer spakujete odgovarajuću šminku, odjeću i ostale dodatke. Sve u vašoj putnoj torbi, počevši od kupaćeg, pa sve do tangica i gaćica, treba biti apsolutno seksi. Osim toga, nemojte zaboraviti na svileni kratki ogrtač i koketnu boju ruža. Plan vam je izgledati seksi na svakome koraku, prenosi tportal.

Riskirajte za vrijeme vođenja ljubavi

Vođenje ljubavi na mjestu gdje znate da biste mogli biti uhvaćeni posebno će rasplamsati strasti. Jednostavno se prepustite razbuktaloj strasti, bilo na noćnom kupanju bilo pak na terasi vašeg apartmana ili hotelske sobe. Strast pomiješana sa strahom da biste mogli biti uhvaćeni biće zasljepljujuća.

Skinite odjeću

Ukoliko vam odjeća zaistaa nije potrebna, skinite ju. Ako niste dovoljno hrabri za nudističku plažu, praktikujte nenošenje odjeće u apartmanu ili hotelskoj sobi, ili pak potražite kakvu osamljenu uvalicu. Neprestano gledanje golišavosti biće najjači afrodizijak.

Izmislite imena

Kada ste na godišnjem odmoru, pogotovo na kakvoj udaljenoj destinaciji, tih nekoliko dana doslovce možete biti ko god poželite. Smislite si zabavna, a tako seksi imena i koristite ih tokom cijeloga putovanja. Kada budete smišljali imena, imajte na umu da moraju biti seksi, a ne smiješna ili simpatična.

Zajedničko tuširanje

Bio to tuš na plaži, onaj uz bazen ili pak u vašoj kupaonici, iskoristite svaku priliku za zajedničko tuširanje. Nema ništa više erotskog od tople vode i sapunice u društvu partnera, možete si i naizmjenično prati leđa, a nakon toga i bilo koji drugi dio tijela.

Povez za oči

Prepustite se potpuno partneru te na oči stavite povez. Ovu seksi igricu praktikujte za vrijeme noćnog kupanja ili pak u zagrijanoj atmosferi svoje hotelske sobe. Osim poveza u ovu seksi igricu uvrstite i ulja, ili pak šlag i hranu. Isključivanjem vida za vrijeme strasti pojačaće vam se druga osjetila te vam omogućiti sasvim novi doživljaj seksa.

Čari masaže

Ima li boljeg načina da se za vrijeme odmora opustite nego za vrijeme masaže? Ovoga puta povedite i partnera te zajedno uživajte u opuštanju, a nakon toga uživajte u vrućoj kupki ili jacuzziju. Masaža će vam dodatno probuditi osjećaje te vas sasvim opustiti, a možda vas i nadahnuti za trenutke strasti iza dobro zatvorenih vrata vaše hotelske sobe.

Hrana kao afrodizijak

Hrana može biti odličan afrodizijak. Na godišnjem obradujte svoja nepca egzotičnom ponudom hrane, a kako bi večera bila još slasnija, odnesite ju na plažu ili u svoju sobu te naizmjenično hranite jedno drugo. Naravno, ne zaboravite na svijeće i ostale romantične dodatke. Večeru jedite polako, od predjela do glavnog jela, a za desert uživajte jedno u drugome.

Čaša više

Kada ste na godišnjem, možete si priuštiti koju čašicu više. Ako vam i inače treba malo više vremena da se opustite, ovo je dobar način da napokon prijeđete neke granice te se ohrabrite iskušati nešto novo. Naravno, treba pripaziti te ne pretjerivati, jer zasigurno ne želite zaspati u ključnom trenutku ili pak provesti mamurno jutro.

Nova poza

Seks vrlo lako postane prepoznatljiva rutina, no nemojte dopustiti da ta ista rutina zavlada i dok ste na odmoru. Isprobajte nove poze i pokrete, a u nedostatku ideja, posegnite za Kama Sutrom. I zaboravite na sramežljivost i suzdržanost.

tačno.net
Autor 22.5.2013. u 12:20