Zavedite ga iznova i oborite s nogu

tačno.net
Autor 14.2.2013. u 17:43

Zavedite ga iznova i oborite s nogu

Intimni život svakog para nije najvažniji, ali je vrlo važan. Rasplamsajte ponovno onu iskru strasti i ponovno otkrijte što se krije u vama…

Nitko vam ne može reći koja je tajna sretnog braka ili dugogodišnje veze, ali ono što je sigurno da ga čine mnogobrojne sitne stvari koje radite ili ne radite u svakodnevnom životu. Hoćete li biti sretni i zbog čega ćete biti sretni ovisi samo o vama i vašoj želji da uspijete u ljubavi, u zajedničkim ciljevima, u potpori, u razumijevanju, u popustljivosti, pa i u razmiricama i svađama.Ako vam je brak i veza u ozbiljnoj krizi, onda je to vjerojatno zbog mnogo neriješenih stvari između vas, i to je segment za koji morate potražiti pomoć stručnjaka ili samostalnim naporima riješiti probleme koji su se nagomilali. No, ako vam je veza posebno onaj intimni dio našao u krizi, te samo trebate ponovno rasplamsati onu iskru, kako biste pokrenuli i ponovno otkrili strast, tu smo mi koji vam možemo pomoći u idejama.Za to vam ne treba Valentinovo, godišnjica braka, blagdani ili neki drugi „važni datumi“. Za obnavljanje strasti u vezi dobar je bilo koji dan.

Što nedostaje?

Mnogi parovi upravo segment intimne zanemaruju posebno kada jednom dođu djeca, veza uđe u rutinu, obaveze „vise“ za vratom. No, upravo je intima segment veze koja je samo njihova u kojoj nitko drugi ne sudjeluje, a ona služi kako bi se par ponovno povezao, pokazao ljubav, privrženost i nježnost, te zadovoljio sve ostale potrebe.

Ako mislite da se intimnost u vašem braku može poboljšati, nemojte se niti trenutka dvoumiti. Učinite sve što je moguće s vaše strane kako biste oživjeli strasti ili pak prešli na neku drugu višu razinu. Iako seks nije najvažniji, vrlo je važan segment odnosa.

Zavedite svojeg supruga

Sjetite se svojih aduta s kojima ste ga zaveli prvi puta. Je li to bilo vaš fizički izgled, vaše ophođenje, karakter ili sve po malo? U redu, možda vaše tijelo nakon nekoliko poroda nije toliko lijepo, možda ste nabacili višak kilograma i jednostavno godine su učinile svoje. No, isto tako nije niti on isti mladić od prije 10, 15, 20 godina.

Počnite se brinuti o svojem tijelu. Za početak, depilirajte se redovito, promijenite frizuru, obucite privlačniju i moderniju odjeću, kupite seksi donje rublje. U drugoj fazi zavođenja, počnite jesti zdravije i baviti se tjelesnom aktivnošću ako to nije trenutni slučaj. Dovedite svoje tijelo u red, ne samo zbog njega, nego i zbog sebe, svojeg zdravlja, pa i samopouzdanja.

Zavodite ga na suptilne načine, dajte mu određene „migove“ da zna o čemu razmišljate, kada razmišljate o seksu, dodirujte ga češće, smiješite mu se, budite dobre volje. Dajte mu do znanja da ste spremni za „akciju“. Ako ga sa svim tim ne „izludite“ da ne može dočekati da vas ima na samo, onda nešto ozbiljnije u vašoj vezi ne štima.

Naravno svi ti vaši potezi neće uvijek odmah iste sekunde uroditi plodom. Ponekad je potrebno dati vremena. Na vama je da procijenite koliko je vremena dovoljno. No upamtite, ako vi započnete igru, na njemu je da ju prihvati. Nekima će trebati dulje, nekima kraće…

Budite otvoreni za eksperimentiranje

Znate za neku fantaziju od vašeg supruga ili partnera? Pokušajte ju ispuniti, ako ona ne prelazi vašu zonu ugode. Ovo je segment o kojemu ćete prije ili kasnije morati što otvorenije razgovarati, ako ne želite da seks postane rutina ili još gore, da seksa više niti nema.

Eksperimentiranje je isto jedan oblik upoznavanja partnera i puštanja u nešto što je vaša najdublja intima, pa zbog toga može biti uzbudljivo, jer ne samo da se radi o nečem novom u fizičkom nego i mnogo dubljem i značajnijem smislu, a to je upoznavanje partnerovih misli. Tko zna, možda ispunjavajući njegove želje otkrijete jedan dio sebe za koji niste znali da postoji. Sljedeći puta zamolite njega neka on ispuni neke vaše fantazije.

Budite romantični

Pod time ne mislimo samo na romantične večere uz svijeće, makar s vremena na vrijeme niti to nije loša ideja, po nama važnija je ona romantika u svakodnevnom životu. Bilo da je to neka topla riječ potpore, izražavanja ljubavi, duži poljubac ili topli zagrljaj, je li to tiha večer uz čašu vina ili nekog drugog omiljenog pića, je li to znak pažnje s poklonjenom omiljenom čokoladom, uopće nije bitno. No, ti mali znakovi pažnje će biti oni koji će na kraju nešto značiti i njih će znati cijeniti.

Zapamtite, romantika ne smije biti usiljena, ona se daruje od srca, ona potiče iz pažnje prema sobi koju volimo. Dajte mu do znanja da mislite na njega – uvijek.

Neka bude samo dvoje

Djeca su važna i ona su vam sve na svijetu, ali ako vaša veza ne funkcionira, niti vi, niti vaša djeca nećete biti sretni. Odnosno, ako ćete vi biti sretni i vaša djeca će biti. Zato se ponekad morate i odmaknuti od djece, i samo vas dvoje opustiti u ambijentu koji vam najbolje odgovara.

Hoće li to biti samo jedna večera, izlazak u kino, šetnja gradom, produženi vikend ili pak nešto duži period na vama je da odlučite, ali ono što vama treba je da provedete zajedničko vrijeme uživajući u stvarima koje su vama važne i koje vas zadovoljavaju. Neki parovi na neutralnim terenima izvan kuće mnogo lakše razgovaraju o određenim stvarima, rješavaju probleme, donose životne odluke.

Ili, pak uživajte u nekoj ukusnoj večeri bez prekida, popijte koju čašicu više i vodite na kraju ljubav… Opcija je bezbroj. Istražite ih!

(vam)
Tagovi:
tačno.net
Autor 14.2.2013. u 17:43