Znate li oralno zadovoljiti ženu?

tačno.net
Autor 26.2.2013. u 22:20

Znate li oralno zadovoljiti ženu?

Mislite da vam nema premca u oralnom zadovoljavanju žene? To misle mnogi muškarci, ali unatoč vlastitom uvjerenju zapravo jako griješe

Autor: tportal.hr
Muškarcima je oralno zadovoljenje žene iznimno važno. U nekoj mjeri oni kroz to očituju vlastitu muškost. I iako su mnogi uvjereni da to dobro rade, zapravo su u velikoj zabludi. Ako se ne želite samozavaravati, poduzmite konkretne korake kako bi vaša partnerica uz vas uistinu letjela u sedmo nebo.

Obrazujte se
Prije nego što se upustite u praktični dio oralnog seksa (i čak i ako ste ga već mnogo puta prakticirali), obavezno se obrazujte. Danas ima dostupnih knjiga i internetskih tekstova uz pomoć kojih možete proučiti kako funkcionira ženski spolni organ. Mnogi muškarci griješe u oralnom zadovoljavanju žene upravo zato što ne poznaju anatomiju ženskog spolovila. Dakle, teorija je obavezna prije prakse.

Uhvati ritam
Ako želite da vaša partnerica doživi vrhunac dok je oralno zadovoljavate, onda morate uhvatiti ritam i što je još važnije – držati ga se. Stimulacija klitorisa koja dovodi do orgazma treba biti ritmična i u nekoj mjeri ujednačena kako bi uopće došlo do vrhunca. Imajte na umu da se ne smijete zadržavati samo na klitorisu jer to može biti iritantno. Prstima i jezikom obuhvatite sve dijelove njezina spolovila i – držite ritam!


Duet prstiju i jezika

Neki muškarci griješe jer misle da oralni seks uključuje samo jezik ili samo prste. Tajna vještog ljubavnika krije se u pravom omjeru i prstiju i jezika, a najbolje je kad se oboje dozira istodobno. Kombinacija prstiju i jezika, ako je dobro izvedena, može ženi priuštiti i klitoralni, ali i vaginalni orgazam.

Bez brade i brkova

Koža ženskog spolovila iznimno je nježna, a postaje i dodatno osjetljiva zbog depilacije koju prakticira većina žena. To znači da su muškarčeva brada i brkovi opasni te mogu lako iziritirati to nježno područje. Ako želite vrhunski zadovoljiti svoju partnericu, onda vodite računa o tome da budete svježe obrijani.

Pripazite na vrijeme
Neki muškarci znaju se zanijeti pa oralni seks traje predugo. Već smo napomenuli da je žensko genitalno područje iznimno osjetljivo, pa ako oralno zadovoljavanje potraje predugo, prerasta u mučenje, a ne užitak. Posebno obratite pozornost na to da s oralnim zadovoljavanjem prestanete nakon što partnerica doživi orgazam. Kada se vrhunac dogodi, klitoris je natečen i osjetljiv, pa nastavak stimulacije nije nimalo ugodan.

tačno.net
Autor 26.2.2013. u 22:20