Znate li što sve uzbuđuje žene

Autor 1.4.2012. u 15:19

Znate li što sve uzbuđuje žene

Postoje žene koje uzbuđuje pogled na snažne muške ruke, a postoje i žene koje najviše od svega vole da ih se škaklja tijekom seksa. Vrijeme je da upoznate neke od brojnih ženskih seksi fetiša

 

U svijetu seksualnosti postoje brojni fetiši. Neki su društveno prihvatljivi, a neki malo manje. Uz one poznate, postoje i oni malo manje poznati te svojstveni uglavnom ženama. Upravo njima bavio se Ivillage.com, a mi vam donosimo pregled nekih ženskih seksi fetiša. Za neke sigurno znate, a neki će vas malo iznenaditi.


Poželjni vampiri

Maštate katkad o seksu s vampirom? Bez brige, to čini mnogo žena i nema ništa loše o tome. Iako su seksi vampiri ženama oduvijek bili privlačni, pojava Edwarda Cullena vampire je vinula u novu orbitu poželjnosti. Hladni vampiri, krvopije kojima je glavni fokus ženski vrat i nježna koža, imaju nešto životinjsko u sebi što budi ženski libido.

Škakljanje
Volite kad vas vaš muškarca nježno škaklja tijekom predigre? Mnogo žena uživa u tome, ali nekima je to vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na škakljanje reagiraju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu doživjeti orgazam bez penetracije.

Thinkstock

Neke žene uzbuđuju snažne muške ruke

Uniforme
Neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, vojnik, liječnik, vatrogasac… Nije bitno, važno je samo da je muškarac i da ima uniformu. Takve žene muškarce u uniformama doživljavaju snažno, sposobno i moćno te žele njihovu zaštitu i podršku. Da, takva pojava ima veze s nešto manje zrelim ženama koje, kako pojašnjavaju neki psiholozi, još uvijek traže snažnu očinsku figuru u životu.

Autor 1.4.2012. u 15:19

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija