CRVENOM PETOKRAKOM I SF-SN-OM ODGOVORILI NA KOŠIĆEVU PROPOVIJED

tačno.net
Autor 16.8.2016. u 11:53

CRVENOM PETOKRAKOM I SF-SN-OM ODGOVORILI NA KOŠIĆEVU PROPOVIJED

Foto: fbantifašibenik

“Stigla podrška iz Siska s najcrnjeg izvora klerofašizma, župni dvor nasuprot katedrale. Fala Sisak, čitate nam misli dok slušamo Košićevu ustašku promidžbu s oltara”, poručuju Antifa Šibenik

Nakon mise što ju je sisački biskup Vlado Košić povodom blagdana Velike Gospe služio u marijanskom svetištu Majke naših stradanja u Gori, jutros su na bivšem sisačkom kinu Sloboda osvanuli crvena zvijezda petokraka i grafiti “Smrt fašizmu-sloboda narodu”, “Antifa Sisak” i “Radnička fronta”, izvijestili su iz Antifa Šibenik na Facebook stranici. “Stigla podrška iz Siska s najcrnjeg izvora klerofašizma, župni dvor nasuprot katedrale. Fala Sisak, čitate nam misli dok slušamo Košićevu ustašku promidžbu s oltara”, poručuju Antifa Šibenik. Navode da je riječ o zgradi koja se nalazi tik do sjedišta Biskupije koja je bivše kino kupila kako bi u njjoj uredila dvoranu i muzej.

Grafiti na zgradi uslijedili su kao reakcija na Košićevu propovijed koju je posvetio Jugoslaviji i komunizmu, podsjetivši kako danas “započinje predizborna promidžba za prijevremene parlamentarne izbore u našoj Domovini”, a koju je prenijela Informativna katolička agencija:

“Molimo se stoga na poseban način na ovaj blagdan Velike Gospe za našu domovinu Hrvatsku. Utecimo se Majci Mariji s molbom da nam izmoli da na vlast dođu čestiti ljudi, oni kojima će na prvom mjestu na srcu biti zajedničko a ne njihovo osobno dobro. Koji će biti hrabri obračunati se s financijskom i političkom korupcijom, koji će nas već jednom osloboditi jugo-komunističkog nasljeđa te provesti lustraciju da ne moramo gledati u Njemačku, već da sami odbacimo one koji su, poput kralja Heroda, činili zločine nad našim narodom i tolika desetljeća ga progonili te se i danas osjeća robom u vlastitoj zemlji, koja jest oslobođena ali nije očišćena od prljavština starih laži i nametnutog nam beznađa. Lustrirati znači osvijetliti: svjetlom Evanđelja, Kristovim svjetlom, koje nam je dala Marija trebamo osvijetliti svoju prošlost i sadašnjost te otkriti što je ono što nas čini nesposobnima za budućnost i to odbaciti. To možemo učiniti na predstojećim izborima”, ustvrdio je biskup te dodao da 3. kolovoza u Njemačkoj nisu osuđena tek dvojica udbaša nego čitav jugo-komunistički sustav koji je ubijao hrvatske domoljube u inozemstvu.

“To nije dovoljno jasno rečeno, zato ponavljam: osuđena je komunistička Jugoslavija kao teroristička država i njezin komunistički režim kao zločinački jer je ubijao Hrvate i u inozemstvu! Stoga danas više ne mogu Hrvatskom vladati oni koji su štitili i štite ubojice i taj zločinački režim. To treba jednom zauvijek prestati! Možda bi bilo dobro poslušati jednog bivšeg narodnog zastupnika u Hrvatskom saboru koji je predložio da se objavi popis svih onih koji su u Saboru 28. lipnja 2013. glasovali za zakon o zaštiti udbaša ‘pa da birači na skorim izborima znaju kada budu glasovali tko su bili zaštitnici ubojica i zločinaca’ i nipošto njih ne biraju. Molimo Gospodina i njegovu presvetu Majku da nam se smiluje i učini od naše Hrvatske mjesto svoga trajnog prebivališta gdje će sav naš život biti trajna hvala Bogu, a one koji služe đavolskom zmaju i herodima odstraniti i zauvijek spriječiti u njihovim naumima”.

Forum.tm

tačno.net
Autor 16.8.2016. u 11:53

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija