Ratni zapovjednik Specijalne policije: “Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda”

tačno.net
Autor 18.7.2016. u 17:15

Ratni zapovjednik Specijalne policije: “Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda”

RATNI zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić komentirao je na Facebooku najavu gradonačelnika Knina Nikole Blaževića da će i Marko Perković Thompson uveličati proslavu Oluje.

“Ovaj vid proslave pali mase za nove sukobe i ratove”

“Thompson je najveće zlo hrvatskog naroda, prodana duša i oganj smrti koji pali ovaj naš napaćeni narod i silu mu usmjerava u krivom smjeru. Najbolje bi bilo tog čovjeka diskvalificirati iz cijele proslave, a nju svesti na jednu svečanu akademiju na koju treba pozvati i pravoslavnu braću, da ne kažem Srbe, te tako zajedničkom diskusijom i pričom kroz zabavni program pokazati mladim naraštajima što je bilo, kako se nije smjelo dogoditi, kakvo je stanje sada te kojim putem zakoračiti u budućnost. Ovaj vid proslave na koji se pozivaju mnogi “veliki” Hrvati, zapravo je njihovo dokazivanje veličine, odnosno, stvaranje veće podijeljenosti među narodima, paljenje masa za nove sukobe i ratove”, napisao je Režić.

“Neću u Čavoglave jer mi se Thompson gadi”

Smatra da način na koji se slavi Oluja nije primjeren.

“Prekinimo proslavu Oluje na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni. Nije lijepo u društvu govoriti: “E kad sam ja tebe istukao”, jer će jednog dana poniženom puknuti film i osvetit će se. Osobno nikada nisam bio u Čavoglavama, niti u Kninu na taj dan proslave. U Kninu nisam bio jer mi se taj grad zgadio još u socijalizmu, a u Čavoglave ne želim ići jer mi se gadi Thompson”, bio je vrlo izravan ratni zapovjednik specijalne policije.

“Prekinite dernekovanje, zaustavite fukare…”

Svojom objavom želio je upozoriti i na paradoks.

“Na tim proslavama će biti i Jakov Gutić iz HDZ-a Civljane-Cetina, čovjek koji naručuje autobuse tih jadnih ljudi iz Srbije da za napojnicu glasaju za HDZ, i u tu se svrhu očuvanja vlasti ti “četnici” valjaju ka ljudi, obnavljaju im se kuće, kupuje ih se. Pitam se, pa protiv koga to mi idemo, tko je taj naš neprijatelj, a želimo prijateljski ići naprijed? Knin uspijeva isto tako zahvaljujući SDSS-u i “četnicima”, a na proslavi će sjediti za istim stolom. Prekinite više to dernekovanje, zaustavite više te fukare, učinite Grad Knin pravim kraljevskim gradom, gradom kulture, jednakosti i jednakopravnosti i sve će vam početi cvasti. Mnogi će mi za ove riječi ukor veliki dati, ali vjerujte, i umro bi rađe sutra, nego li se pomaknuo sa puta srca svoga”, napisao je Režić.

Ante Jakov Gutić, HDZ-ov zamjenik načelnika Općine Civljane, svojedobno prozivan zbog sukoba sa mještaninom srpske nacionalnosti i nervoze jer nije uspio osigurati dva autobusa sa izbjeglim Srbima koji bi glasali za HDZ, kaže nam da ne čita što Režić objavljuje.

“Bio bih ponosan da sam im mogao platiti”, komentirao je.

Index.hr

tačno.net
Autor 18.7.2016. u 17:15