SABA HR: ‘Košić širi mržnju i žali zbog poraza nacista, a o pedofiliji šuti’

 M. Š. T-portal
Autor 23.8.2017. u 15:08

Izdvajamo

  • Svim silama želi Hrvatsku svrstati u tabor poraženih. Gospodin Košić spominje likvidaciju raznih izdajnika, zločinaca i suradnika okupatora što izgleda i njega osobno pogađa. Trebao bi se sjetiti uloge dijela katoličke crkve u uspostavi ustaškog poretka i pokolju Srba, Židova, Roma, uništenju cijelih naroda, osobito u južnoj Americi. Neka se sjeti progona i spaljivanja žena koje su proglašene vješticama koje je katolička crkva izmislila da bi ljude stalno držali u strahu.

Povezani članci

SABA HR: ‘Košić širi mržnju i žali zbog poraza nacista, a o pedofiliji šuti’

Foto: Miroslav Kis / CROPIX 

U čije to ime govori g. Košić? Očito da govori u ime onih koji veličaju ustaški poredak, koji negiraju žrtve ustaša ubijenih u Jasenovcu, Jadovnom i brojnim drugim mjestima i koji se zalažu za ponovno međunacionalno klanje. Svojim djelovanjem biskup Košić nanosi sramotu i katoličkoj crkvi, ali i svim građanima Hrvatske. Zbog širenja vjerske i nacionalne mržnje s biskupom Košićem mora se pozabaviti i državno odvjetništvo!

‘Zapanjeni smo upornošću kojom biskup Košić širi mržnju i propagira nacistički politički nazor’, poručuju iz Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (SABA RH)

‘Iz njemu poznatih razloga, gdje god i kad god stigne, iskaljuje mržnju prema maršalu Titu i narodnooslobodilačkoj borbi naroda Hrvatske. Iz njegovog ponašanja, a još više iz javnih istupa sustavno izražava žaljenje zbog poraza nacista, fašista i ustaša u Drugom svjetskom ratu.

Sada bi gospodin biskup želio izmjeniti rezultate Drugog svjetskog rata, poput drugih falsifikatora kojih u Hrvatskoj ne manjka. Za gospodina biskupa maršal Tito je oličenje zla, ali ne kaže na čemu temelji tu svoju tvrdnju. Zar zato što se borio protiv okupatora i oslobodio svoju zemlju ili zato što je ukinuo monarhiju ili pak što je uveo socijalnu i nacionalnu pravdu koju je HDZ uništio, što se izborio za prava žena i što je osobno pridonio očuvanju mira u svijetu.

Svim silama želi Hrvatsku svrstati u tabor poraženih. Gospodin Košić spominje likvidaciju raznih izdajnika, zločinaca i suradnika okupatora što izgleda i njega osobno pogađa. Trebao bi se sjetiti uloge dijela katoličke crkve u uspostavi ustaškog poretka i pokolju Srba, Židova, Roma, uništenju cijelih naroda, osobito u južnoj Americi. Neka se sjeti progona i spaljivanja žena koje su proglašene vješticama koje je katolička crkva izmislila da bi ljude stalno držali u strahu.

 M. Š. T-portal
Autor 23.8.2017. u 15:08

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija