Skupocjena vila Željke Markić bespravno je sagrađena?

tačno.net
Autor 26.11.2013. u 16:25

Skupocjena vila Željke Markić bespravno je sagrađena?

Željka Markić; Photo: Igor Kralj/PIXSELL

“Pokretačica inicijative U ime obitelji Željka Markić bespravno je sagradila svoju skupocjenu vilu na otoku Šipanu koja se prostire na više od 4600 kvadrata”, objavio je dubrovackidnevnik.hr. Potvrdila im je to, pišu, pročelnica dubrovačkog Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Silva Vlašić.

“Pokretačica inicijative U ime obitelji Željka Markić bespravno je sagradila svoju skupocjenu vilu na otoku Šipanu koja se prostire na više od 4600 kvadrata”, objavio je dubrovackidnevnik.hr. Potvrdila im je to, pišu, pročelnica dubrovačkog Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Silva Vlašić.

-Tvrtka Sermon cro d.o.o. iz Zagreba, Donje Svetice 46c, podnijela je zahtjev za legalizaciju nezakonite rekonstrukcije postojeće zgrade kat.oznake čest.zgr. 155 k.o. Suđurađ u Suđurđu na adresi Fratija 5. Postupak je u tijeku, još nije doneseno rješenje o ozakonjenju – kazala im je Vlašić.

Pročelnica im, pišu, nije pojasnila što je to bespravno rekonstruirala tvrtka Sermon u vlasništvu Željke Markić, ali dodaju kako neslužbeno doznaju da je stara mlinica višestruko preizgrađena, te da je prisilno privatiziran pristupni put. Iz Grada Dubrovnika su im, pišu, potvrdili da je Markić krenula u izgradnju bez ijedne dozvole. Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Poslovni.hr

tačno.net
Autor 26.11.2013. u 16:25