Tomislav Karamarko podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a

tačno.net
Autor 21.6.2016. u 10:52

Tomislav Karamarko podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a

“Smatram da stranka mora ići dalje, a ova ostavka će biti impuls tome. Mi smo i dalje najjača stranka u Hrvatskoj, i dao Bog da tako i ostane”, nadodao je Karamarko

Tomislav Karamarko podnio je ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a, prenosi televizija N1.

“Podnosim ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a”, rekao je Tomislav Karamarko na tiskovnoj konferenciji u 10:15 sati.

“Smatram da stranka mora ići dalje, a ova ostavka će biti impuls tome. Mi smo i dalje najjača stranka u Hrvatskoj, i dao Bog da tako i ostane”, nadodao je Karamarko.

“Smatram se odgovornom osobom. Ono što sam napravio u četiri godine za HDZ i Hrvatsku mislim da je dobro, i na to sam ponosan. Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku. Nakon ostavke, vjerujem da će brzo doći do novih rješenja”, rekao je Karmarko a prenosi televizija N1.

“Jučer nisam dao ostavku jer je bilo tehničkih problema. Mnogima će biti drago zbog ovoga, mnogima će biti krivo. Koristim priliku da zahvalim svim članovima HDZ-a koji od naše stranke nemaju nikakve materijalne koristi, koji nikada nisu očekivali sinekure ili osobni boljitak. Zahvaljujem tisućama ljudi koje su me izabrale. Zahvaljujem i onima koji me zadnjih dana bodre, podržavaju, šalju poruke, koji su me pokušali spriječiti. Hvala im lijepo na tome. Želim da se što prije konsolidiramo. Želim nasljednicima da rade dobro i da budu uspješni”, kazao je Karamarko izrazivši nadu da neće biti izbačen iz stranke, prenosi N1.

novilist.hr

tačno.net
Autor 21.6.2016. u 10:52

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija