Umjetnice, vještice, poduzetnice – Pridružite se Vox Feminae platformi!

tačno.net
Autor 7.11.2014. u 14:42

Umjetnice, vještice, poduzetnice – Pridružite se Vox Feminae platformi!

U sklopu 8. Vox Feminae festivala, u srijedu 12. studenog u Kulturno informativnom centru, s početkom u 18 sati održat će se panel diskusija Vox Feminae platforma – umrežavanje i razvoj modela DIY rada.

Vox Feminae je platforma udruge K-zona čiji je cilj promicanje žena na polju kulture, umjetnosti, aktivizma, medija, DIY rada i društveno odgovornog poduzetništva. Platformu čine on-line portal VoxFeminae.net, Vox Feminae festival, internetska baza umjetnica, poduzetnica i vještih žena, te Vox usluge i usluge marketinga.

Pridruženo članstvo Vox Feminae platformi omogućuje promociju na VoxFeminae.net portalu, i društvenim mrežama portala, te sudjelovanje na Vox Feminae festivalu  i raznim Vox eventima i projektima, a osim izrade besplatnog profila u kategoriji Vox Baza, pridružene članice ostvaruju i veliki popust na usluge oglašavanja putem bannera, medijskog praćenja, te foto i video reportaže. Pridruženim članstvom u Vox Feminae platformi ujedno podržavate rad Vox Feminae tima i doprinosite ostvarenju zajedničke vizije – društva rodne ravnopravnosti .

Cilj Vox Feminae platforme je povećati medijsku zastupljenost i utjecaj umjetnica, aktivistica i poduzetnica, a na ovoj panel diskusiji fokusirat ćemo se na DIY umjetnice i poduzetnice, detektirati njihove probleme, mapirati potencijalna rješenja, potaknuti umrežavanje te se usuglasiti oko modela zajedničke suradnje.

Informirajte se o platformi koja se priprema za socijalno poduzetništvo i o tome kako najbolje iskoristiti EU fondove. Saznajte novosti o budućnosti poslovanja – socijalnom poduzetništvu.

Na tribini će govoriti:

Andrea Laurić, izvršna urednica portala i voditeljica Vox Feminae platforme

Katarina Ivanković Knežević, načelnica Sektora za programiranje, praćenje i vrjednovanje programa i projekata EU

Tena Razumović Žmara, potpredsjednica udruge Boonika

Jasminka Jelčić, psihologinja

Maida MayMuzej Sjebanosti

Panel diskusiju vodit će Danijela Stanojević, novinarka.

Prostor rodne i medijske kulture K-zona već osmu godinu organizira Vox Feminae – festival kreativnih rodnih praksi koji financijski podržavaju Ministarstvo kulture RH, Grad Zagreb i Hrvatski audiovizualni centar. Festival se ove godine održava od 10. studenog do 14. studenog na više lokacija.

Više o programu možete naći u linku.

tačno.net
Autor 7.11.2014. u 14:42

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija